Veselá mše
Dnešní mše mě pobavila,
kdy uprostřed kázání,
sousedka se probudila
a snad ještě ze spaní
řekla otci, co si myslí,
všichni začali se smát,
naštěstí mu do úst přišly
vhodná slova,
i kněz si umí hrát.
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: denebrin, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)