Anotace: Sobotní svatebí satori
Je to směsice pocitů,veselí i smutek,jak už to na svatbě bývá a v životě vůbec.
27.01.2008 19:02:00 | s.e.n
Sice jsem po přečtení parádně zamotaná jako to nejzauzlovanější klubko vlny, ale i přesto nebo i právě proto zasluhuješ, abych vyztyčila pravej palec vzhůru k nebi a znalecky hlesla: Bravo!
27.01.2008 18:44:00 | W.O.K.O.