Anotace: Jedna malá dlouhá nevyzpytatelná otázka...tak odpovídejte jen pravdou..
moc hezké...hele, abych pravdu řekla, tak mě tahle básnička trošku vzala za srdce a škubla mnou tak, že mě donutila přemýšlet...a to je dobře...hezká, fakt hezká...
10.02.2009 12:00:00 | Verdička