Anotace: Někdy jsem smutná, pláču, snad jen proto, abych na druhý den pochopila, jak neskonale šťastná smím být...
Super. Velmi kvalitní.(ovšem pár slov bych měl vždycky, ale to bychom o tom museli asi mluvit)
18.11.2005 19:24:00 | MATT
Koukám, že k téhle básni jsem ti ani nenapsala žádný komentář, a to patří k mým nejoblíbenějším. V době kdy jsem to četla, jsem asi ještě nebyla zaregistrovaná. Prostě nádherná pocta dni.
01.10.2005 20:01:00 | Alea - kometa kdovíco přinese