Denisiny návykové vlasy
Dlouhé vlasy barvy medového jedu
mají mě v moci (jako kocour) tiše předu.
Prohrábnout je tlapkou svojí,
to za pokus jistě (na 100%) stojí.
Jak vlní se a v denním světle hází šajny,
dostane Tě víc, než (šňupat) nějaký lajny.
Přivonět a cítit i jak šimrají v obličeji
není zdaleka jediné, co od ní (chlapi) chtějí.
Ač nejsem poeta, tak snad ani dobytek,
když bych chtěl (na hraní) nejen ty vlasy,
ale i ten zbytek.
Přečteno 276x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, Grafomanická MIA, Bžunda, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)