Pocity
Anotace: Pro Michala...mou dávnou věčnou kamarádskou lásku...
Chci jen říct, jak je to těžké
když srdce se zastaví
tvou lží
nejlepší můj přítel
tos byl
věřila v tebe jsem celá
a naše láska?
vymizela
Jak věřit Ti mám další časy
uvrhls mě do nejtmavší
do nejhlubší
do největší
pasti?
nevím, jak cítit se mám
láska mě opouští
život mě opouští
tys mě opustil...
ne neopustil
zradil
Nebudu hledat dál
člověka
který mě miloval
já dávno ho už našla
je to Bůh
Přečteno 587x
Tipy 3
Poslední tipující: kejtyyy, Sigurd II.
Komentáře (2)
Komentujících (2)