Hlodavá
Spustím se komínem
že bych byl Santa?
ho ho ho
hovno
Jsem prokletý kominík
sáhněte si na mě
a zcepení vám štěstí
dotkněte se knoflíku
pohrajte si rovnou se všemi
vaší nahotu neocením
jen si jí vezmu
Rozvířím prach
stádem pochybností
přilepíte se k iluzím
ztraceni v přehledu
pozvracíte si sny
a budete mi závidět
jak snadnou mám práci
Přečteno 333x
Tipy 17
Poslední tipující: cevert, prostějanek, pavlis, Psavec, Aťan, isisleo, Lucie Teru, Lota, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)