Další oběť
Můj životní příběh
mě porodil do nového rána
ostrá nevolnost mi
přestřihla pupeční šňůru
zařval jsem jak se patří
Ještě jsem slepý
okolní krása se
zklamaně přestává
naparovat
a odchází známo kam
Šmátrám po ovladači
kterým ovládnu
alespoň nejbližších
pár minut
beru si na sebe
mrtvou sestavu značek
výtahem sjíždím
těsně nad peklo
a pěti rychlostními stupni
se odvážím tam
kde zabiju další den
Přečteno 343x
Tipy 19
Poslední tipující: Lota, Marfuša, cevert, Severka, janewe, come-past, Psavec, Bíša, Petbab, Aťan, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)