Anotace: má odpověď na to proč jsem radši s lidma s kterýma jsem, oni tam směřují už sami,... a já jsem s nima šťastná, jen tak si užívat , možná dost sobecký, máš na víc, jen pro Tebe ...
nejvíc prý o pekle a nebi mluví ateisti... mě teď napadlo, k básni mám snad jen toto: duši máme každý
06.02.2008 00:49:00 | blue
Kdo by nechtěl? :) Tahle je opravdu dost dost DOST povedená.. :)
01.02.2008 10:39:00 | Trapné děťátko