Menu
Anotace: ... kdo má ještě hlad?!
Srdce na talíři
kouzelně prostřeno,
vidlička i nůž
se krásně lesknou.
V drahém podniku
životního bytí
menu levné,
co víc si přát?
Poslužte si supové
krvavé či propečené?
Vše podle přání
na lístku jídelním.
Krve dosti
v oběhu proudí,
i masa po zásluze
za babku dostanete.
Smutek ztrácí
nahořklou pachuť,
vždyť polévka
je přece grunt.
Slzy už netečou,
jak archivní víno
ve sklepení čekají
na otevření láhve.
Drama se nekoná,
ani života klišé.
A zákusek?
Neochutnán…
Přečteno 351x
Tipy 29
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, vodnař, Kyle, Elouš, pavlis, Aro, Psavec, lalej, Vlk v rouše, LisSe, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)