Anotace: sklenky co pla-ton osudu nechal... nebo pla-tonovi co osudu sklenky bere...?
...jak bylo možné si tě nevšimnout...mám úctu ke skromným básnířkám...o to je to větší nádhera...od srdce to bývá prosté...a krásné...
29.02.2008 23:55:00 | Lota
Luxusní básnička - skrývá totiž v sobě ještě víru v to, že poezie jde někdy přecejen ruku v ruce s hudbou. Moc krásné!
19.02.2008 18:02:00 | Jasmin de Paris
no koukám spřízněná duše... hraješ si se slovíčky aj s grafikou - škoda že liter není k nám hravým vlídnější a vstřícnější :o)
06.02.2008 09:53:00 | hanele m.