Inspirace
Anotace: Světem dnes vládne smutek. Je to tak a ne jinak. A toto je kratičká inspirace pro všechny věčné pesimisty.
Život mi chystá samé pasti,
však přesto mám ho rád.
Každý den řeším hory strastí
(a občas též pár slastí),
podívejte – modré nebe nad hlavou.
I proto ho jde milovat.
Pro zelenou trávu,
pro lásku a kamarády,
pro fialovou Milku krávu,
pro pravdu a žádné zrady,
pro tichý típot ptačí.
Nic víc, to k životu mi stačí.
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Muriel
Komentáře (2)
Komentujících (2)