:-(
Anotace: no..kazdy si to vezme jinak...
Jsem připravena vyhrát,
vyhrát svou bitvu.
O štěstí a lásku,
však cítim jen prohru.
Láska je daleko
a štěstí svůj hřbet ke mně obrací.
Litovat se nebudu,
to mi nepomůže.
Mé srdce se však,
už na jiné nevzmůže.
Umírám bolestí,
touhou a láskou,
Však nikdo mě nechce obejmout..jsem odstrčena od vsech
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
Komentáře (1)
Komentujících (1)