ptáček a růže
Anotace: pro lásku ...........
o lásce malý ptáček zpíval
z té touhy růže vykvetla
ptáček se na ni díval,
láska k nim přilétla
však růže strádá žízní
a ptáček málo síly má
a bezmocnost ho trýzní
jak srdéčko jí dá ????
veselý trylek spustil
a rozletěl se prudce
do hrudi trn si vrazil....
dal růži svoje srdce
rozvil se rudý květ
a teď se k nebi dívá
však neviděl to svět...
slyšíte??růže zpívá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)