....vysrat se na všechno.../mam chuť/
Anotace: tipy naprosto nečekám,je to jen výlev v záchvatu vzteku!...
mam takovou chuť řvát!
.
na vás všechny!
...
a za všechno!
::
mam chuť řvát na sebe
pro všechno,za co si můžu sama!
.
mam chuť řvát na to
že mi lžete do očí!
.
mam chuť....třískat hlavou
do zdi
až by z ní
zbyly jen kosti!
_____
mam chuť už se na všechno kurva vysrat...
Přečteno 684x
Tipy 7
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, kucky, Linda Etschyick, 0-0, už ne pernikova princezna
Komentáře (2)
Komentujících (2)