Černá
černočerná nuda mraků
smutná píseń černých ptáků
černý kabát šitý z plsti
černá růže v dívčí hrsti
černý svět a rudé nebe
z černé krve jemně zebe
černé oči chrabrých lovců
černá voda spěchá z kopců
černé perly co znak síly
je černý dnes kdo býval bílý
černá dlaň ti kyne právě
kvůli kulce v tvojí hlavě
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Elena Suchomel, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Adie.80
Komentáře (3)
Komentujících (3)