tak...
.
.
.
…pečetě rozlomit
stromovím proběhnout
dolehnou vzpomínky
kamínky v mozaice
co se chce nepláče
co ptáče to hnízdo
uvízlo mi v srdci
a musí doběla
nedělá to duhu
jen pstruhům peřeje
nese je do dálky
obálky plný slov
něhovod vystavět
za pár let litovat
scelovat pečetě…
… a pak…
pečetěrozlomitstromovímproběhnoutdolehnouvzpomínky...
.
.
.
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: pejrak, jedam, Demedalex, Lisa.Ginmi, dva, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)