K téhle v podstatě nemám co říct. Snad jen jestli těch zdrobnělinek není až příliš. Ovšem tím se moc řídit nemusíš, já je obecně nemám moc rád. To ovšem už víš. Obrazy jsou velice vhodné, pokud je míněna pro navození určité atmosféry.Pokud jsi popisovala úsměv, tak mi chybí ty úsměvy, které má člověk na tváři ve chvíli, kdy se není čemu usmívat.
21.11.2005 13:01:00 | MATT