dvě z noci
Anotace: ...dělí je od sebe asi rok
Sbírka:
básenky
.
.
.
...malé nocturno
Můj spánek je sluha
co soucitně kulhá se nocí
až k ránu... nevítán
pro můj i tvůj pocit
pro naše iluze i city
bitý po zásluze
námi oběma obelhán
belhá se nocí němě
do všech stran
tu k tobě, pak ke mně
- však nikdy k nám
************************
nocturno ještě menší
...u vzácných básní zas snít
mít zvláštní pocit z noci
kdy démonci zelenoocí krouží
a loužím s jejich zrcadly se vyhýbají
tehdy tichý krajíc měsíce
za prošlé sliby koupit lze
...a každou noc je ještě tenčí
.
.
.
Přečteno 348x
Tipy 14
Poslední tipující: pavlis, christiana včera neusnula, takova, J.Švihovský, Psavec, jedam, Bíša, Demedalex
Komentáře (5)
Komentujících (5)