velký třesk ještě nemusí znamenat počátek
.
.
.
Prolog
šupiny když spadnou z očí
ucpou co se dá...
.
.
.
velký třesk ještě nemusí znamenat počátek
.
.
tak hustý všehoprázdno
že není třeba lan ani sítí
a přesto jsem jeho středem
nesestoupí
..............nepřijdeš
.........................nebudeme
pootoč kohoutkem
ať se vyrovná tlak...
...a nebo ho zmáčkni
.
.
.
Přečteno 403x
Tipy 16
Poslední tipující: pejrak, pavlis, Taog, .K.r.i.s.t.y., takova, Bean, Heda, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)