Anotace: ..co je to?..
Děkuji za chuť uhádnout. No, třeba jsi nikdy nepotkal Dusnou ani Klid.
A to je dobře!
Pozdravuji J.C.
07.02.2008 19:13:00 | Mirka Hedbávná
...vyhledal jsem větrolam
zatančil jsem si rumbu
i Klid jsem našel
jen Dusná nikde ...
tak jsem hádanku nevyřešil
:o(
J.senior
07.02.2008 14:41:00 | j.c.