3 miesta
Anotace: Zacitajte sa do tajomnej basne...a prosim nemyslite si ze my sibe :)
Tri miesta,kde len podnes stojí čas,
tri miesta,kde vládne tichý mráz,
tri miesta,studne pokoja,
kde ľudia vkročiť sa boja.
Tri miesta,duša letí k nim
tri miesta,ku ktorým stúpa dym,
tri miesta,plné oblakov
nad nimi žiari nebo bez mrakov.
Tri miesta,sú len v niečom sne
tri miesta,tak vzdialene šťastné,
každého myseľ sa k nim uberá
keď raňajkuje,obeduje,večerá.
Tri miesta,pre každého iné,
skrývaju to po čom mi túžime,
sú miestom vysnívaným.
Každého túžby snúbia sa v nich
chceme ich splniť,
čo len na okamih,
nič zlé na nich nieje
pomsta či strach
snáď pokiaľ nechcete utopiť svet
v tmách.
Len tým čo dobro svetu prajú
netúžia po zlobe len,
tieto tri miesta pomáhajú
skrášliť nám každý deň.
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: brooklyn, Alasea, jedam, major.siorak, fuu
Komentáře (5)
Komentujících (5)