MYŠÍ KOŽÍŠKY
Myší kožíšky
v tvých dlaních
přejíždějí
po mých skráních
tisícerými chloupky
dráždí
mou sebejistotu
vraždí
Vzpomínky uložené
hluboko pod kůži
stále tě kreslí
jako pár růží
Vyskakují na
povrch minula
bez ladu a skladu
myšlenka kanula
na to co bylo
co bude dál
když jsem tě potkal
cítím se král
"Tak jak se pořád máš
v tom samém domě pobýváš?"
Odřená otázka
mi vzala dech
zase tu jeden den
kdy mívám pech.
"Jo stále pořád totéž
měj se
mám nějakou zátěž."
Myší kožíšky v tvých dlaních
nasákly slzami které už netečou.
Přečteno 337x
Tipy 15
Poslední tipující: Liška76, PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, takova, Martanka, Danah, colorka
Komentáře (5)
Komentujících (5)