Hříchy a meče
Anotace: Spouštěcí věta: Za chvíli přiletí sněhobílý králíček na hypogryfovi a postřelí mě chrastítkem...
všichni, ať už já - ty -
nebo pán v poslední řadě s kloboukem
vyhýbat snažíme se oblým obloukem,
cestě - té svaté pro ty...
...co hříchu neznají,
polykají meče křivd
a potom v klidu potají,
člověkem se dají zřít.
Tys' andělem,
já tím mečem,
v úsvitu probdělém
jeden druhého vlečem...
...po cestě z které neutečem.
Přečteno 548x
Tipy 25
Poslední tipující: Galahan, Muriel, Anewue, vinci, Cassandra, drsnosrstej kokršpaněl, Šerák, Issa, Sarazin Faestred, fuu, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)