Anotace: ...
téma je krásné..trochu mi to skřípe když to čtu..ale téma se mi líbí...
Přikrejem se polostíny,
polštář z hory polopravd
Proč je svět tak náhle jiný?
Proč mě nikdo nemá rád?
No..pokus o pár rýmů..
ale mě to moc nejde:-)
Líbí se mi básenka a toť vše:-)
16.02.2008 23:13:00 | Lady Carmila