bezva odpoledne
loňské seno
vydechuje poslední molekuly léta
spolu s princeznou na nitích
(vůbec nevadí
že jí broučci
provrtali hlavu nebozízky)
koukáme vikýřem do studeného slunce
tak dlouho
až nám srdce vyskočí
z papundeklové krabice
z té krabice
co jsme se jí tak nahledali
každý chvilku
koukáme dětským kaleidoskopem
přeme se
čí svět je hezčí…
*
bylo by to bezva odpoledne
kdyby mi nedřevěněly nohy
a nekecal nám do všeho kašpárek
Přečteno 435x
Tipy 34
Poslední tipující: Noc17, Romana Šamanka Ladyloba, Robert Thomas, laura3, ni.va, isisleo, prostějanek, akneliam, Lucie Teru, s.e.n, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)