Oslepený anděl
Anotace: není o nemoci, ale je o smrti... tak trochu... ale hlavně o Tobě.
Ve tmě se ztratil tichý stín
Už nemá mysli pro návraty
Ten bájný krásný cherubín
Tvůj anděl s pláštěm rozevlátým
Tiše se toulá duší tvou
Zmateně bloudí pod nebesy
Prochází zemí spálenou
Své slepé oči dlaní mne si
Ve tmě se ztratil tichý stín
Býval tvůj anděl, teď je zvíře
Dřív tichý, klidný boží syn
Teď slepě bloudí v temné víře
Zavrhlas Boha, spásu svou
Oslepen, anděl spadl z nebe
To pro tvou duši zvrácenou
A pro tvou víru v sebe... v sebe!
Přečteno 432x
Tipy 25
Poslední tipující: pejrak, Polárka, Lachailla, Noc17, klara07, malá čarodejnice wiggová netopýrková, emi-lee, jedam, B.a.r.b.a.r, lecrecia, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)