kvítek uvadá
Anotace: co se stane když sluvce zmizí za mraky..?!..
Slunce náhle zapadá,
tma se rychle blíží.
Kvítek rudý uvadá,
cítí černou tíži.
V temné noci tiše zmírá,
vodu má a hlínu taky.
hold, tak už to bývá,
když slunce zastřou
temné mraky.
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: HKvH, NikitaNikaT., lecrecia
Komentáře (2)
Komentujících (2)