Má největší láska
Má největší láska se dnes vdává
a já měl krásné snění.
Že svou ruku mi dává,
to byl sen, proč to tak není.
Má největší láska řekne ano,
já přál bych si,
aby mě bylo dáno,
to štěstí největší.
Má největší láska bude ženou
a po jejím boku bude muž.
Já nikdy nechci jinou,
jen nejsem ten její muž.
Má největší láska bíle září,
mé své šaty svatební.
Jak se asi tváří,
před oltářem nádherným.
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: pavlis
Komentáře (0)