Snažil se změnit
Snažil se změnit a dlouho drželo ho štěstí,
než to přišlo a dostal ránu pěstí,
snažil se dlouho, dlouhou dobu,
než ji vrátil a vracel znovu.
Držel se dlouho, ale bylo jich víc,
vytáhl zbraň a nebylo co říct;
smrt v očích, temno v hlavě,
zmáčknout to šlo lehce, tak strašně snadně!
Teď píšu, jaké byly těžké časy,
píšu za mřížemi - píšu vám z basy.
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, dream in emptiness, adida
Komentáře (0)