Anotace: --svět vážně spasit nechci, od toho jsou tu jiní /modelky a sportovci :D/--
Lukáš Rymeš mi dal na tebe tip..(btw.už je v Brně,takže: básnické večery, plné vína a plodných rozhovorů..). Jo, strefil se...na 16 let..všímáš si věcí..sleduješ filmy, vhodně spojuješ (zdánlivě nespojitelné), předkládáš do juxtapozic...jen tak dál:-)
02.03.2008 11:07:00 | Andrea Vatulíková
Trefná...
Koľko váži pravda? Že ju ľudia nedokážu uniesť?
Dnes je pondelok... a klame a umiera sa denne...
Umíš, to se ví :)
18.02.2008 11:32:00 | lennerka
a zítra bude středa...;)
je moc pěkná...připadá mi že ji od někud znám...ale to je asi to kolektivní nevědomí...nebo jak se tomu nadává;-D...
12.02.2008 21:21:00 | Severka
Dnes je úterý, 20:30
a já si stále myslím, že umíš...:) tohle je takový příjemný...
12.02.2008 20:30:00 | Barunka=o)