Anotace: Řekněme na téma drogy....Všude se o tom mluví, všichni o tom ví a nikdo s tím nic nedělá...
spousta lidí je zrůdami i bez drog:) a ještě jedna věc: drogy nejsou špatné, ani dobré, drogy prostě jsou.
06.12.2008 21:21:00 | Squat_the_world
nemá...ale Řekni člověku v depresi..že může umřít...
My lidi si nevážíme života..a už vůbec ti mladí...a za věk se nestyď:-) je to dětské, když uvedeš jiný věk:-)
16.02.2008 23:20:00 | Lady Carmila