O čempak
O čempak píši,
když vezmu tužku
O čempak kreslím,
když vezmu tuš
O čem přemýšlím
když ráno vstávám
O čempak snívám
když chodím spát
O čempak vypráví
Ta moje básnička.
Odpověď jediná,
neznám jí však
Odpověď podivná
překvapí...
Přečteno 810x
Tipy 6
Poslední tipující: aythya, Blázen? =), spare, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)