Mezi řečí
Vidíš tu kresbu,
Je krásná,viď?
Zkus si na ni sáhnout,
přenést se skrz,
zalepená
jako komár v pryskyřici,
gramofonové desky
se stoletými liniemi,
dostat se dovnitř
ne za každou cenu,
nech to plynout,
ale zkoušej,
kdo dál.
Zadrhávat se nehty
a nenechat věci vyšumět,
vždyť je to přeci tak krásné..
Možná bych měl odejít
A nechat tě tu
zaseknutou
Přečteno 285x
Tipy 5
Poslední tipující: pejrak, fialová, prostě Zuzana, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)