Klaustrofobická...
Chtěla bych vlastní malinkatý byt
a svou postel spolu s peřinami
a každé ráno ke snídani cit...
Chtěla bych vlastní malinkaté dveře
a taky stěny kolem dokola
a zavřít navždy vrátka nedůvěře...
Chtěla bych vlastní malinkatou šanci
a taky i kapičku respektu
u mě vyhrál život v sázce proti žvanci...
Přečteno 329x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, La Suneteto, Brbla80, Psavec, Robert Thomas, prostějanek, Angelon, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (2)
Komentujících (2)