při měsíčku
V temné, chladné černé noci
proměnila královna moci
v křišťál, jemné kapky rosy
a ty teď melodicky prosí
nohy vil, ať chodí bosy...
po trávě
a při měsíčku tančí
půlměsíční valčík
rukama propletenými
se stromy zelenými
dětsky a hravě
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Roger, mourovatákočka
Komentáře (0)