...Jak napsal aťan tak jsem udělal,nějaká podobnost tu je,prý jsme se donluvili na tématu :-)
02.03.2008 00:11:00 | WAYWARD
papírová erotika ....
je tak žrádlo pro básníka
co se vrací z flámu domů
cestou vykřičených stromů
26.02.2008 15:29:00 | HarryHH
Tak, tak... není pro vlastní ženu větší lichotka, než toto vysvětlení. :-)))) Hlavně se musí zatajit, že si při skutečném aktu občas vybavíš sousedku... :-) (Někteří souseda.)
19.02.2008 15:21:00 | Aťan
Ale na druhou stranu - co je větší vztahová lichotka, než když si při tom představuješ svou ženu? Olalá!
19.02.2008 08:56:00 | smudlinek
Bohužel jsem tu báseň četl jinak, než Levandule. Ty jsi skvěle popsal onanii, nemám pravdu?
19.02.2008 08:31:00 | Aťan