Rozjímání..
Anotace: ... tak nějak pořád o životě...
Na stěnách obrazce
z postupu let..
Abstrakce neabstrakce
v proudu dne..
Slunce se odráží
a po zdech kreslí..
Cítím že žiju zde
a nespím..
Z rozmaru hledám
prožitky uplynulých let..
Ze střípků skládám si
svůj vlastní svět..
Na dlaních vrásky
a rýhy života..
Hledám a toužím
jsem jako nahota..
Ciferník hodin
rychle se otáčí..
Se sněním odcházím
do krásných dní..
Na tvářích vrásky
krásna i nekrásna..
Úsměv i pláč
vykládá mi..
Jak život mění se
a nač..
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: René Vulkán, PIPSQUEAK, pavlis, grázlík, laura3, KLARISA, just me
Komentáře (2)
Komentujících (2)