Panika z konců
Anotace: ...a tak zbyly prameny vlasů na podlaze..prázdná postel..ale i naděje a zázraky:o)
Sbírka:
Na rozloučenou
Rozžhavené dlaně železa
svírají mě v pase
a v modrém šeru VLČE probouzí se,
hledí mi tiše do očí.
Ty oči žhnou a vrývají se mi pod kůži
tisíce tančících jehel
se pod nehty mi zabodává
a srdce – ptáče zpocené
padá vzhůru, o hrůzu zakopává
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, pejrak, Mácha, Bůchví..., maena
Komentáře (2)
Komentujících (2)