Skryté myšlenky
Měla bych tě nenávidět
za to, co je s tebou spjaté.
Možná budu, co nevidět,
mít myšlenky zaujaté:
v duchu stavět šibenici,
ve které se vítr houpe,
budu vdovou netruchlící,
ať je to, či není hloupé.
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: denebrin, ludmil, Bíša, Luciiik, labuť, Psavec, Beepat, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)