Massa Bob učarovat tahle něžná báseň, tak on se muset stále vracet a stále ji číst, když mu být smutno a to být teď často...;o)
02.03.2008 18:01:00 | Kozoroh 1
Awake yourself, sweetist made,
from bad life and try trust me,
4 the great Love's never late,
as maybe you soon will see!
Ortodoxní lingvista se možná zhrozí, ale massa Bob to jinak neumí!;o)
20.02.2008 19:21:00 | Kozoroh 1
Noc je krásná svůdná žena,
vášeň skrývá její plášť,
zůstane-li oslyšena,
probudíš v ní silnou zášť!
Noc, to je rozmarná dáma,
co Ti změnu přináší
Fortůna již za horama
nápoj Lásky roznáší!
20.02.2008 18:58:00 | Kozoroh 1