Probuď touhu
Anotace: Ačkoliv se z minulosti musíme poučit,nesmíme v ní žít.
Prázdná hlava
a kolem čtyři stěny.
Co bylo,
dávno už tu není.
Prázdno v místnosti,v hlavě,i v duši však,
život ti odnes černej pták.
Vysoko do hnízda,do koruny stromu,
Snaž se jak chceš-nezabráníš tomu!
A čím dýl se vracíš k minulosti,
tím víc budoucnost ti uniká,
a každý bolestný tvůj výkřik,
v krákání ptáka zaniká.
Otevři oči,rozhlédni se,
ta prázdná místnost dveře má!
Stačí jen touha a otevřou se,
Touha ty dveře odmyká.
Co bylo,nech být.
Už nebude to znovu.
teď musíš dveře otevřít,
budoucnost toužit oběvit,
tváří v tvář postavit se tomu.
Přečteno 343x
Tipy 8
Poslední tipující: Rbb, Lachailla, Vlk v rouše, Irigrein, Psavec, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)