Za potlesku laciných žen
Mám chuť ti napsat
A je mi úplně jedno
jestli hledáš pravdu na dně sklenice
nebo mezi hedvábnými stehny paní Jany
(abych se přiznala
ta krásná opálená lýtka lákají i mne)
Mám chuť ti napsat
Dveře do ložnice ztratily zámek
každou noc toužím být sama (se) sebou
za moc málo polibků jsem pár klíčů rozdala
(a další se válí na posteli)
Mám chuť ti napsat
Miláčku
budeme po sobě tajně toužit
A za rohem si to veřejně rozdávat
Za potlesku laciných žen
Přečteno 319x
Tipy 28
Poslední tipující: Woski, HarryHH, Danah, Taog, vapiti, Lukáš Rymeš, JardaCH, jedam, just me, FATA MORGÁNA, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)