Instruktáž
Anotace: Je potřeba poradit.
Setkaly se dvě dívenky,
na Petřínské pláni
Předávaly sobě rady
ve svém podnikání
S Čechem nechoď, moje milá,
ten tě vždycky natře,
Přivede tě do maléru,
potom všechno zapře
Vietnamci na mou duši,
moc neradi platí
Je jich na tě celá fůra,
po sexu se ztratí
Rusi mají velkou výdrž,
tím ti tělo ničí
Myslí, že jsou v tělocvičně,
až do rána cvičí
Němci to je jiná klasa,
mají prachy, sílu
Jenže moc si vymýšlejí,
můžeš dostat kýlu
Dobře platí Arabové,
ovšem pozor dej si
Ať tě potom nepodříznou,
jako sladkou Daisy
Talijáni či Francouzi,
sorta přímo skvěla
Milenci jsou prvotřídní,
to nám dobře děla
Španělé jsou jak ty mušky,
co nám na sex platí
Milovníci jsou to dobří,
k tomu dost prachatí
Tak bych mohla pokračovat,
probrat mužskou chásku
Pokud peníze chceš získat,
drž se těch ocásků
Přečteno 456x
Tipy 41
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Belmon, Verule, Danah, Maura, Memento, Severka, Traci, Martinecka23, Bean, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)