Zůstanu tady
Anotace: Jenže...kde to vlastně jsem?
Tak tady křičím do všech stran
Své tváře odhaluji bez zábran
A do očí se mi nahrnuly slzy.
No tak děvče, jen klidně křič
My odvedem tě odsud pryč…
Ptám se:Není na to ještě brzy?
Dva(snad rohatí?)sladkým hlasem
Podepiš se - no a já šla jsem
A teď?Možná mě to mrzí?
Jaký byl život na Zemi?
Stejný jako tady-zdá se mi
Stejný jako v téhle tvrzi.
Možná zapomněla jsem na všechny stesky.
A možná taky ne.Je tu hezky?
Jen jedna věc ten dojem kazí…
Prý zlé duše se tady ničí.
Mně je tu však lépe-a to se mi příčí.
A z toho mě tu asi mrazí.
A to všechno co mě nutilo lhát
Dalo mi už pokoj,snad odešlo spát?
A nechalo mě být?Je to možné moji drazí?
Všechny zemské bolesti a strach
Nechala jsem za sebou.Snad obrátily se v prach?
Nebo se snad za mnou plazí?
Jsem v pekle?Možná.Je mi to už putna.
Chci zapomenout,co je to být smutná
Co je to,když dýka do srdce se vrazí.
Jen ten jeden, co mi chybí
Není tu se mnou.A mně se to líbí
I když bála jsem se,že i tím mě srazí.
Vrátit se už nechci.Ani na Zem,ani k němu-tak to vidím.
Zůstanu tady.Jsou tu jenom milý lidi.
Pod jednou střechou blázni jsme a sebevrazi.
Zůstanu tady.
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Azazen, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)