Kruh
Anotace: Co nám říkají kruhy v obilí?
Kruh jak zvláštní geometrický je tvar,
záhadné symboly v obilí poselství
přinášejí snad nám.
Co sdělují tyto kruhy,
pouze autor ví,
proč lidem pravdu aspoň
někdo nepoví?
Odesílatele z hloubi vesmíru
ještě pořád neznáme,
doufejme že jej brzy taky poznáme.
Bůh a nebo mimozemšťan,
já nevím,někdo z nich asi v poli
kruh podepsal.
Komentáře (1)
Komentujících (1)