To jsem rád, že ve tvých vzpomínkách žiju dál.
No, ještě jsem ale neumřel.
13.06.2008 20:19:00 | jehlaspichlas
Sce krátké, ale má to svoju hloubku a myšlenku, možná ještě pár slov a nemělo by to chybu ... ovšem, aj tak se mi to zdá nechat právě tak, jak to je ...
22.02.2008 18:00:00 | NikitaNikaT.