nebe, peklo, ráj
kam tě, duše, dám
kdo ti kdy a které dveře
bez otázek pootevře
***
Jiří ssenior
22.02.2008 21:07:00 | j.c.
Krásně povedená básnička, také mám dny, kdy se takhle cítím...
"Na dlaních stopy uplynulých let..
Za víčky zbytky po utajených snech..", tahle část se mi moc líbí :-)
22.02.2008 09:58:00 | Lorraine