Chmury
Co napsat, co ti říct.
Jak tvé srdce potěšit
a tváře štěstím rozzářit?
Smutno je člověku
a raději by zalezl pod deku.
Lepší je život bez breku.
Posílám poselství pro tebe.
Směj se a podívej se na nebe.
Hvězdy září a chlad už nezebe.
Tvou náladu pozvednout,
vedle tebe přisednout
a něžně tě obejmout.
Nebo říct slůvek pár.
Dát povzbudivý dar.
Zbav se těch chmurných par.
Když budeš chtít, přijedu.
Přeješ-li si, srdce ti zahřeju.
Tvou náladu dáme do ledu.
Komentáře (0)