pan Hadosmrž
Anotace: ach och.. vyloženě... trapné..
ráno hloupé,
ach hloupé budou
na pokrývce
ruce
pana Hadosmrže..
a ještě hloupější jeho tvář
na proužkovaném polštáři..
-pan Hadosmrž nerad ranní vstávání..
jenže nejhorší, pane Hadosmrži,
bude to tupé třeštění v hlavě..
..byl jednou jeden večer, haha!
.
A pan Hadosmrž se otočí,
otočí někam pryč
aby se nemusel dívat
na ten zrůdostroj v zrcadle..
Přečteno 272x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Franti, Lisa.Ginmi, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)